Terug naar Defensie

Kun je de wereld van Defensie moeilijk loslaten? Laat je informeren over burgerfuncties, de mogelijkheden om reservist te worden of als herintreder terug te komen.

Burgerfuncties bij Defensie

Bij Defensie werken naast militairen ook burgers. Veel burgerfuncties verrichten ondersteunende taken voor de krijgsmacht. Burgers zorgen bijvoorbeeld voor voedsel, gezondheidszorg, gebouwen, oefenterreinen, onderwijs, personeelsdiensten en de bedrijfsvoering. Burgers zijn ook betrokken bij de aankoop, instandhouding en verkoop van materieel. Deze specialisten leveren in hun eigen vakgebied een bijdrage aan een professionele defensieorganisatie – en daarmee indirect aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland.  

Bekijk alle vacatures over "Burgerfuncties bij Defensie"

Word reservist

Wil je een militaire functie uitoefenen, zonder je huidige baan op te geven? Het kan! Duizenden reservisten combineren hun dagelijkse werk of studie met een parttime baan binnen Defensie als deeltijd militair.  

Meer over werken als reservist over "Word reservist"

Herintreder

Heb je (recent) ontslag genomen als beroepsmilitair en zou je terug willen? Wie weet kunnen we een match maken met een van onze functies.  

Meer over werken als herintreder over "Herintreder"