Ons talent: Mohamed

Ons talent: Mohamed

(refnr: RZ210601)

Wie ben ik:

Typerend voor mij is mijn rustig, positieve en vrolijke karakter. Kwaliteit staat voor mij voorop. Wat ik doe, doe ik goed. Oog voor de mens om mij heen vindt ik belangrijk. Daar waar ik kan helpen, help ik anderen graag. Ik kan zowel in team verband werken als zelfstandig.

Wat zoek ik:

Werk als allround metaalbewerker/lasser. Ik richt mij nu vooral op bedrijven in de metaal, het liefst met RVS of aluminium, en bij voorkeur schoon laswerk. Bijvoorbeeld bij bedrijven die machines maken voor de foodindustrie of in de machinebouw, maar andere bedrijven kunnen natuurlijk ook.

Recente werkervaring:

De laatste jaren ben ik werkzaam als metaalbewerker bij de luchtmacht. In deze functie maak ik heel veel verschillende dingen voor de hele vliegbasis; onderdelen voor vrachtwagens, voor de brandweer, dingen voor vliegtuigen. Ik ben erg allround.

Expert in:

Rustige, positieve en vrolijke allround metaalbewerker / lasser met oog voor kwaliteit. 

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

MBO Niveau 3 Allround Constructiewerker (Diploma verwacht 07-2021); MBO Niveau 2 Metaalbewerker (Constructiewerker, 2012-2014); VBO (Voorbereidend Beroepsonderwijs) – Metaaltechniek (1998-2002).

Bijzonderheden:

Gewenste werktijden: ma t/m vrijdag (zaterdag in overleg). Omgeving Oosterhout NB. (straal 10 – 45 minuten).

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ210601 naar: employability.zuid@mindef.nl