Ons talent: Marcia

Ons talent: Marcia

(refnr: RN220101)

Wie ben ik:

Mijn naam is Marcia en ben trainer, coach en consultant. In dit werk is mijn benadering persoonlijk en praktisch. Ik breng mensen met elkaar in verbinding door vanuit interesse te analyseren, adviseren en handvatten te bieden voor persoonlijke effectiviteit. Mijn belangrijkste drijfveer is om iets te kunnen betekenen voor anderen. Dit kan op kleine schaal zijn, voor individuen, maar ook op grote schaal voor organisaties, gemeenten of nog breder. Mijn missie is geslaagd wanneer ik weet dat ik een verschil heb kunnen maken. Mensen handvatten geven die ze in hun eigen praktijk kunnen gebruiken en hen hiermee het vertrouwen geven dat ze dit ook zelf kunnen toepassen.

Wat zoek ik:

Ik zoek een functie als ontwikkelaar / trainer / coach bij een organisatie waarin ik mijn kennis en ervaring breed kan inzetten, zelfstandig kan werken, maar ook onderdeel ben van een team.

Recente werkervaring:

Mijn meest recente werkzaamheden heb ik uitgevoerd op de (voormalige) School of Air Control waar ik les heb gegeven in Human Factors, TRM trainingen heb verzorgd, leerlingen begeleid en gecoacht en instructeurs heb opgeleid.

Expert in:

Ervaren en betrokken trainer/coach/opleider op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, Human Factors en trainersvaardigheden (Train de Trainer).

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Vakopleiding Train de Trainer - Karin de Galan, School voor Training; Team Resource Management – Eurocontrol; Human Factors – CML; DiSC – EDN solutions.

Drijfveren – My Motivation Insights.

Bijzonderheden:

Ik vind het fijn wanneer ik veel zelfstandigheid krijg om mijn functie uit te oefenen, maar ik ben ook graag onderdeel van een team.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN220101 naar: employability.noordoost@mindef.nl