Ons talent: Joke

Ons talent: Joke

(refnr: RN230901)

Wie ben ik:

Ik ben een enthousiaste, harde - en zelfstandige werker met empathie en doorzettingsvermogen. Mijn werk neem ik uiterst serieus, ben nauwkeurig in mijn werk,  daarnaast ben ik representatief en flexibel. Dienstverlening is een sterk ontwikkelde vaardigheid van mij, in het bijzonder de werkzaamheden die onder het takenpakket van verpleegkunde en revalidatie vallen. Ik ben goed geschoold in de verpleegkunde, traumatologie en wondverzorging.

Wat zoek ik:

Een baan in de medisch -, sociale dienstverlening. In een baan vind ik het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt, dat er voldoende werk is, en sta ik ook open om werkzaamheden te verrichten die aansluiten bij mijn functie/opleiding.

Recente werkervaring:

Verpleegkundige bij het Militair Revalidatie Centrum; Verpleegkundige in het verpleeghuis “Het Zonnhuis” en Verpleegkundige verzorgingscentrum “Heerewegen”.

Expert in:

Enthousiaste, harde- en zelfstandige werker met empathie en doorzettingsvermogen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleidingen: HBO V; Middle Management; MBO Verpleegkundige, wondzorg/vulnerotherapeut. Cursussen/overig: Wondbehandeling met V.A.C. therapie; BIG geregistreerd. Talen: Nederland. Duits, Engels.

Bijzonderheden:

Ik ben bereid om te reizen en ben per direct beschikbaar.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN230901 naar: employability.noordoost@mindef.nl