Ons talent: Johan

Ons talent: Johan

(refnr: RW210502)

Wie ben ik:

Ik ben een enthousiaste politicoloog en historicus die per direct beschikbaar is voor een nieuwe functie. Ik heb  ervaring met het schrijven en redigeren van teksten voor verschillende doelgroepen en ik houd  van het organiseren van activiteiten. Ik ben in staat om snel veel  informatie te verwerken, te analyseren en op schrift te stellen of te presenteren. Complexe vraagstukken breng ik hiermee terug  tot relatief eenvoudige proporties. Ik hecht belang aan het onderhouden van goede contacten  en ik beschik over een proactieve instelling.

Wat zoek ik:

Werk waarbij ik echt een wezenlijke bijdrage lever aan de maatschappij. Een nieuwe functie als, bestuurssecretaris, beleidsmedewerker, onderzoeker (overheid bijv. de parlementaire enquêtecommissie), WO-projectondersteuner, Adviseur informatiemanagement/ digitale dienstverlening, Adjunct-griffier, archiefinspecteur, bestuursadviseur onderwijs.

Recente werkervaring:

Ik heb gewerkt aan een historisch proefschrift over het personeelsbeleid bij de Koninklijke Marine. In dit  najaar volgt publicatie onder de titel 'Rood noch oranje. De sociale strijd van de Nederlandse Marine matroos, 1870-1914'.

Expert in:

Bestuursondersteuner; denker met een doenersmentaliteit.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Cum Laude behaald; Research Master Geschiedenis, Bachelor Politicologie en Geschiedenis. Goed thuis in de Nederlandse en Europese politiek. Vaardig in onderzoeken, organiseren, presenteren, redigeren en schrijven in Nederlandse en Engelse taal. Goed in analyseren en zorgvuldige oordeelsvorming, plannen en organiseren, een veilige sfeer scheppen, zorgdragen voor alle ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van een project en/of werkproces. 

Bijzonderheden:

Fulltime beschikbaar, regio Randstad.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW210502 naar: employability.west@mindef.nl