Ons talent: Francis

Ons talent: Francis

(refnr: RW201002)

Wie ben ik:

Men omschrijft mij vaak als: analytisch, zelfstandig, resultaat- en kwaliteitsgericht. Coördineren en plannen en organiseren gaan mij goed af en ik ben ook flexibel. Probeer altijd te komen tot een werkbare oplossing door nut, noodzaak en toegevoegde waarde voor betrokken partijen in het oog te houden. En met humor en vasthoudendheid bereik ik samen met collega’s de gestelde doelen.

Wat zoek ik:

Wil graag aan de slag als functionaris gegevensbescherming/ privacy officer om organisatie AVG-compliant te maken. Ik wil graag werken binnen de Overheid of de Zorg.

Recente werkervaring:

Heb 14 jaar bij Defensie gewerkt in diverse functies. De afgelopen jaren nog een aantal jaren op projectbasis gewerkt o.a. bij de gemeente Bunnik en bij de Rijksdienst voor identiteitsgegevens. In 2019 ben ik omgeschoold tot Data Protection Officer/ Privacy Officer.

Expert in:

Gegevensbescherming/ privacy officer om organisatie AVG-compliant te maken.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Data Protection Officer , The privacy factory, 2019; HBO Integrale Veiligheid, NCOI, 2016-2017; Post HBO Operational Auditing, Haagse Hogeschool, 1999; WO Bestuurskunde, universiteit Leiden.

Bijzonderheden:

Francis woont in Oegstgeest en wil maximaal 1 uur reizen per enkele reis.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW201002 naar: employability.west@mindef.nl