Ons talent: Claudia

Ons talent: Claudia

(refnr: RW211102)

Wie ben ik:

Collega’s omschrijven mij als collegiaal, sociaal, betrouwbaar, een echte aanpakker. En dat klopt ook!  Ik houd van uitdaging in mijn werk en dan vooral correct zaken oplossen. Werk waarbij ik het eerste aanspreekpunt ben, klanten kan helpen, hun vragen kan beantwoorden en hen kan informeren ligt mij goed. Gasten ontvangen, hen kopje koffie  aanbieden, naar hen luisteren en hen zonodig op hun gemak stellen, doe ik graag.

Wat zoek ik:

Een parttime baan voor ca. 3 dagen als Receptioniste/baliemedewerker of medewerker servicecenter, administratief medewerker/gastvrouw bij voorkeur bij een organisatie in de gezondheidszorg, of direct gerelateerd aan zorgbranche.  Maar… een andere dienstverlenende en maatschappelijk betrokken organisatie in de regio Hollands Midden, spreekt mij zeker ook aan!  Heeft u een gezellige intieme lunchroom met winkelverkoop vind ik ook erg leuk!!

Recente werkervaring:

Dit jaar werkzaam op werkstage als Receptioniste en administratief medewerker bij een instelling in de gezondheidszorg. Verder beschik ik over 31 jaar werkervaring in (HR-) ondersteunende functies met klantcontact.

Expert in:

Ondersteunende functies met klantcontact.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Telefoonbehandeling, Klantgericht handelen, Kennis en ervaring van MS office (Excel, Word, ppt), SAP HR-systemen, Rechtspositie ambtenaren, MBO werk- en denkniveau Administratie.

Bijzonderheden:

Snuffelstage of proefplaatsing bespreekbaar, om elkaar beter te leren kennen.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW211102 naar: employability.west@mindef.nl