Ons talent: Albert

Ons talent: Albert

(refnr: RW220701)

Wie ben ik:

Als project- en tendermanager ben ik Intrinsiek nieuwsgierig naar de achtergrond van mens & organisaties. Betrokken en gericht op lange termijn relaties met mensen. Ik communiceer eerlijk en respectvol. Dit vertaald zich in persoonlijke waardering van klant & leveranciers. Kritisch, doorvragend & analyseren van voorliggende vraagstukken om de kern boven water te krijgen.

Wat zoek ik:

Zoveel mogelijk betrokken te zijn bij de vroege stadia van projectontwikkeling: van RFI / RFQ t/m contractondertekening aan de zijde van de opdrachtnemer of in de voorbereidende fasen van investeringsplannen aan de kant van een opdrachtgever. Het kritisch en commercieel ‘challengen’ van de (technische) scope, het opstellen van een compleet projectbudget en realistische planning, het identificeren van relevante technische, commerciële en contractuele aspecten, kansen en cruciale risico's en deze op gebalanceerde inbedden in de plannen en contracten. Dat is waar ik het meest van toegevoegde waarde zal zijn voor een organisatie. Een stabiele organisatie waar communicatie & samenwerking wordt onderkend als belangrijke factor voor plezier & succesvol samenwerken én groei.

Recente werkervaring:

Manager systeemintegratie (DMO, D-projecten); Projectmanager Integrated Projects (Rademaker); Tendermanager (Stork); Projectmanager (gedetacheerd) voor olie- & gas toeleverende industrie (o.a. Frames, Topec & Fischcon); CAPEX Project/tendermanager (Vopak).

Expert in:

Project- & tendermanagement.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

PMP & Prince2 Practitioner; 2-jarige post HBO-opleiding Cost-estimating & -control (via de DACE, Hogeschool Haarlem) ‘01; TU Delft, Werktuigbouwkunde, specialisatie Meet- & regeltechniek (’93). 

Bijzonderheden

Sportief bezig baasje, gewenste reisafstand ca. 30 minuten.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW220701 naar: employability.west@mindef.nl