Ons talent: Wil

Ons talent: Wil

(refnr: RW210102)

Wie ben ik:

Een logistiek manager die weloverwogen beslissingen maakt, stressbestendig is en stevig in zijn schoenen staat. Doordat ik onbevooroordeeld kan luisteren naar mensen kan ik goed adviezen geven en klantgericht te werk gaan zonder kwaliteit en efficiëntie uit het oog te verliezen.  Ik beschik over veel logistieke kennis, zowel in uitvoering als in commercie en vind het ook leuk om mijn kennis over te dragen.

Wat zoek ik:

Een functie in de logistieke sector waarin ik mijn affiniteit voor transport en logistiek kan combineren met mijn communicatieve en oplossings vaardigheden. Waar ik door goed samen te werken het beste uit mezelf haal en bijdraag aan de organisatie en haar resultaten. 

Recente werkervaring:

Sinds 2018 de functie van Supervisory Transport Specialist. In deze functie verantwoordelijk voor inzet, planning en coördinatie van transporten door Noord Europa van het Amerikaanse leger.
Van 2011 t/m 2017 Team manager Agency department geweest. In deze functie was ik verantwoordelijk voor inzet, planning en coördinatie van werkzaamheden van de afdeling agenturen. Hieronder viel het zelfstandig uitvoeren door de afdeling van scheepsaanlopen en financiële afhandeling.

Expert in:

Oplossen van logistieke en vervoersproblemen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Middle management (kort HBO), HEAO, HAVO, MAVO

Oplossingsgericht, Communicatief vaardig, Stressbestendig, Vakkennis, Omgevingsbewust, Proactief, Nauwkeurig, Motivator .

Bijzonderheden:

Ik woon in Spijkernisse. Voor een mooie functie wil ik maximaal 45 minuten enkele reis reizen.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW210102 naar: employability.west@mindef.nl