Ons talent: Soraya

Ons talent: Soraya

(refnr: RN210401)

Wie ben ik:

Ik ben Soraya, 29 jaar, woonachtig in Almere Buiten. Omdat ik veel interesse heb in het vakgebied van de IT/TCT, ben ik begin 2019 begonnen met een opleiding bedrijfskundige ICT om mij op dit vakgebied verder te ontwikkelen.  Dit doe ik met passie en enthousiasme. Ik ben een teamspeler en werk nauwkeurig. Ook kan ik goed plannen en planmatig werken, daarnaast ben ik erg klantgericht. Door mijn werk bij de marechaussee heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel opgebouwd.Ik ben een zelfstandig werkend kok met meerdere jaren ervaring in verschillende keukens. Mijn passie is om te werken met gasten een deze een culinaire reis te laten ervaren. Ik heb een voorliefde voor de klassieke Franse en moleculair koken.

Wat zoek ik:

Ik zoek een baan met veel uitdagingen waar actief aan oplossingen mee kan werken. Een baan met een fijne sfeer en leuke enthousiaste collega’s om mee samen te werken. Het liefst een baan waar mijn nieuw geleerde IT skills van pas komen.

Recente werkervaring:

Op dit moment ben ik werkzaam bij de koninklijke Marechaussee, treedt op als arrestantenwacht, arrestantentransporteur en als parketpolitie bij de rechtbank in Badhoevedorp.

Expert in:

Gepassioneerde ICT management student zoekt in deze richting een leuke uitdaging. 

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

HBO - Propedeuse getuigschrift behaald (ICT Management)
MBO-4 Diploma
VMBO-kader Diploma

Bijzonderheden:

Rond september 2022 verwacht ik afgestudeerd te zijn.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN210401 naar: employability.noordoost@mindef.nl