Ons talent: Sandra

Ons talent: Sandra

(refnr: RW211002)

Wie ben ik:

Creatieve marketing en communicatiemanager die weet van aanpakken. Ik geniet van het scheppen van orde in chaos door het creëren en optimaliseren van duidelijke heldere workflows. Hierbij besteed ik graag aandacht aan het visueel aantrekkelijk maken van alle uitingen van communicatie, omdat ik geloof in de kracht van eerste indruk.

Wat zoek ik:

Op zoek naar een inspirerende functie op het gebied van marketing en communicatie waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en ook thuis kan werken voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Recente werkervaring:

Logistiek planner bij de Koninklijke Landmacht, Marketingmedewerker bij Social Elephant en Eventmanager bij The Gardens of Babylon.

Expert in:

Een positieve en heldere mindset is de basis tot succes!

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Vinyassa Yoga Teacher (in opleiding), MBO 4 Marketing & Communicatie, HBO werk en denkniveau ruim aanwezig. Social media specialist. Kennis van Trello, Procreate, Illustrator, Indesign en Photoshop. Zelfstandig, Analistisch, Plannen, Sociaal, Zelfbewust, Nieuwsgierig, Creatief, Empathisch en Klantgericht.

Bijzonderheden:

Na het afronden van mijn opleiding tot vinyasa yoga docent ben ik uiteraard bereid om dit mee te brengen naar mijn nieuwe werkomgeving mits er animo voor is natuurlijk. Beschikbaar voor 36 uur.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW211002 naar: employability.west@mindef.nl