Ons talent: Rehana

Ons talent: Rehana

(refnr: RW220702)

Wie ben ik:

Neuropsycholoog met affiniteit met het verrichten van neuropsychologische diagnostiek in het kader van wetenschappelijk onderzoek binnen de academische setting of de farmaceutische industrie. Daarnaast heb ik ervaring met het analyseren van onderzoeksdata middels SPSS en het bewerken van MRI-hersendata.

Wat zoek ik:

Werk binnen de Neuropsychologie zoals Neuro-oncologie en/of Revalidatiegeneeskunde (bijv.NAH –revalidatieneuropsychologie).

Recente werkervaring:

2021 - 2022    Neuropsycholoog, Militair Revalidatiecentrum Doorn.

Meer dan 12 jr werkervaring als neuropsycholoog bij o.a. revalidatiecentra, academische ziekenhuizen. Ook heb ik  meermaals  medewerkers begeleid en/of kennis overgedragen ( o.a. zorgteams van 20 personen, stagiaires, artsassistenten, verpleegkundigen).

Expert in:

Een onder andere creatieve en enthousiaste vormgever die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.  

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Kwaliteiten: analytisch sterk, nieuwsgierig en onderzoekend, doorzetter, creatief oplossend, leergierig, commercieel vaardig, kwaliteit leveren, resultaat- en doelgericht, zakelijk, gedisciplineerd en protocollair.

Kennis en vaardigheden: zeer vaardig met algemene en gerichte softwareprogramma's, Nederlandse en Engelse taal, wetenschappelijk onderzoeken, data en statistiek genereren en interpreteren, begeleiden van clienten en (zorg-)personeel, optimaliseren van processen, neurobiologiegeriatrie en dementie, PTTS, theorie koppelen aan praktijk, testen, rapporteren en diagnosticeren, kennis overdragen.
Opleiding: HBO-VPK propadeuse, Master Neuropsychologie.

Bijzonderheden:

Een rol waarbij ik als pragmatisch projectleider in een team nieuwe theorie met innovatie in praktijk kan koppelen, zie ik als een interessante uitdaging.  Nieuwe software t.b.v. het welzijn van clienten heeft zeker mijn  interesse. Optimaliseren van processen waardoor iemand echt geholpen kan worden, daar ga ik voor!

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW220702 naar: employability.west@mindef.nl