Ons talent: Pim

Ons talent: Pim

(refnr: RZ201002)

Wie ben ik:

Praktisch, doel bewust, stressbestendig. Ik ben een persoon die besluiten durft te nemen. Wanneer er zich uitdagingen voordoen weet ik ze creatief en doelbewust op te lossen. Ik ben een echte teamplayer, maar kan ook heel goed zelfstandig acteren. Geen uitdaging ga ik uit de weg en zal dus ook niet snel een stap terug doen.

Wat zoek ik:

Na 17 jaar werkzaam te zijn voor defensie o.a. als ambulance chauffeur zoek ik een soortgelijke baan in de burgermaatschappij. Een baan waar ik mijn energie en ervaringen in kwijt kan en dan het liefst onderweg. Een baan waarin ik kan presteren, andere kan helpen, zodat ik elke dag kan afsluiten met een goed gevoel en de volgende dag met nieuwe frisse uitdagingen aan de gang kan.

Recente werkervaring:

Op dit moment werkzaam bij de Ministerie van Defensie, 9 jaar als hulpbeheerder binnen de materiele organisatie en 8 jaar als ambulance-chauffeur van een geneeskundige afdeling.

Expert in:

Team aansturen en doelgericht werken en als ambulance-chauffeur goed omgaan met traumatische ervaringen. 

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleiding als verzorgende IG (niveau 3); Beroepsleidende leerweg (niveau 1) toezichthouder; Voorbereidend beroepsonderwijs bouwtechniek timmeren.
Certificaten o.a. EHBO, Reanimatie/AED, Containerhandling/Containerpakking en Vorkheftruck. Verder als leidinggevende Korporaal , BHV/THV bij Voertuigongevallen met Beknelling, Geneeskundig Verzorging en assistent Bergredder (module 2). Tot slot wat SAP gerelateerde certificaten.

Bijzonderheden:

Ik ben flexibel in mijn werktijden en zoek een baan rondom Valkenswaard.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ201002 naar: employability.zuid@mindef.nl