Ons talent: Pieter

Ons talent: Pieter

(refnr: RW221101)

Wie ben ik:

Als oplossingsgericht en betrokken persoon ben ik sterk in het coachen en begeleiden van mensen en zet ze in hun kracht om zelf de regie te voeren over hun dagelijkse activiteiten. Naast mijn coachende vaardigheden heb ik veel ervaring in het voeren van gesprekken met (verzuimende) medewerkers. Ik ben service gericht en weet van aanpakken.

Wat zoek ik:

Het beste kom ik tot in mijn recht in een functie als leefstijlcoach / inzetbaarheidscoach, zodat ik kandidaten kan coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Recente werkervaring:

2019 tot heden - Casemanager verzuim en re-integratie bij Defensie; 2000 - 2019: Re-integratiespecialist, Winnock.

Expert in:

Deze leefstijlcoach/ inzetbaarheidscoach haalt het beste in iedereen naar boven door lef te tonen en om te durven kiezen wat goed is voor jou en je medewerkers.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Regie op Verzuim (ROV) - Ede (2021);  ACT-training bij Allegre (2017); Mindfulness training bij MBCT training Schurink (2014); BHV – opleiding G4S Zoetermeer (2010); Conflicthantering bij Triage Nieuwegein (2009); Opleiding loopbaanadviseur/ re-integratieconsulent bij PAC in den Bosch (1999); Leergang Coördinatie Vrijwilligerswerk – Travers training in Baarn (1996); Leergang Bedrijfskunde – Instituut voor Management en Bedrijfskunde (1994); HBO Kader/management opleiding gezondheidszorg – Hogeschool Rijnmond in Rotterdam (1987).

Bijzonderheden:

Per direct beschikbaar.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW221101 naar: employability.west@mindef.nl