Ons talent: Peter

Ons talent: Peter

(refnr: RZ220502)

Wie ben ik:

Rustig persoon. Ik ben een bruggenbouwer, inspirator en verbinder. Mijn leiderschapsstijl is mens en taakgericht. Beweeg mij gemakkelijk op alle niveaus. Ik ben enthousiast, hartelijk en mensgericht, empathisch en communicatief sterk. Ik heb gewerkt als adviseur van commandanten en leidinggevenden (management en directie niveau).

Wat zoek ik:

Ik zoek activiteiten en beroepen waarin ik zaken moet regelen en waarin een gevoel voor intermenselijke relaties vereist zijn. Beroepen die bij mij passen zijn bijvoorbeeld: buurtcoach, woonconsulent, kabinetswerk gemeente, consulent inburgering, wijkbemiddelaar, buurtcoach. Voel mij met name betrokken bij sociaal maatschappelijke organisaties.

Recente werkervaring:

Als Luchtmachtmilitair was mijn laatste functie Commando-adjudant. Gewerkt als adviseur van de commandant, hoofdzakelijk m.b.t. personele vraagstukken, bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC). Onderdeel van de Koninklijke Landmacht. Hierna aansluitend als burgermedewerker bij het DGLC bij bureau projecten en evenementen. 

Expert in:

Activiteiten waarin ik zaken moet regelen en waarin een uitstekend gevoel voor intermenselijke relaties vereist zijn.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleiding: MAVO IV. Kennis: Leiderschap, begeleiden, adviseren, selectie en detectie personeel, Ceremonieel en protocol. Competenties: mens en taakgericht, integer, samenwerken, netwerken, verantwoordelijk, communiceren, analyseren, ontwikkelen medewerkers, plannen en organiseren. Certificaten: m.n. militaire vakopleidingen.

Bijzonderheden:

Mijn passie is mensenwerk, omdat ik er goed in ben en het werken met en voor mensen mij veel voldoening geeft. Beschikbaar voor een dagdienst deeltijdfunctie 20 – 24 uur.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ220502 naar: employability.zuid@mindef.nl