Ons talent: Patrick

Ons talent: Patrick

(refnr: RN210701)

Wie ben ik:

Mijn naam is Patrick, 34 jaar en woonachtig in Coevorden. Ik ben een betrokken, zorgzame en sociale teamspeler. Graag sta ik mensen bij als hen iets is overkomen en wil hen helpen om veilig om de plek van bestemming te laten komen. Door mijn jarenlange ervaring bij Defensie blijf ik ook bij werken onder druk zeer secuur en gefocust. 

Wat zoek ik:

Ik zoek een baan als Ambulance Chauffeur of Zorg Ambulance Chauffeur. Graag neem ik graag de verantwoordelijkheid op mij om mensen zo veilig en snel mogelijk door het verkeer te loodsen. 
Mocht het niet lukken om mijn passie te vervullen, dan sta ik ook open voor andere banen zoals magazijnmedewerker in een groot bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Recente werkervaring:

Sinds 2018 ben ik werkzaam als Recruiter. Daarvoor heb ik de volgende militaire functies vervuld:
Hulpdistributeur; Trainer van Iraakse militairen (Uitzending Irak); Leidinggevende aan een klein team; Plaatsvervangend Groepscommandant; Uitzending naar Afghanistan als soldaat.

Expert in:

Zeer bevlogen chauffeur zoekt afwisselende baan als Ambulance Chauffeur. 

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

EHBO + BLS + Reanimatie; Rijbewijs B, C en heftruck; BBL Opleiding Lassen; VMBO Basis Metaalbewerking/Lassen; Capaciteitentest MBO/HBO bovengemiddeld; 

Bijzonderheden:

Communicatief sterk, correct en integer.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN210701 naar: employability.noordoost@mindef.nl