Ons talent: Frans

Ons talent: Frans

(refnr: RZ220101)

Wie ben ik:

Een parttime zelfstandig ondernemer in de grafische industrie en reservist bij de Koninklijke Luchtmacht. In staat om producten vanaf aanvraag te berekenen, begeleiden en (laten) produceren tot eindproduct.

Wat zoek ik:

Een leuke werkomgeving met gemotiveerde collega’s, als werkvoorbereider/calculator in de grafische industrie, dat aansluit op mijn huidige werkzaamheden als parttime zelfstandig ondernemer.

Recente werkervaring:

Parttime zelfstandig ondernemer in de grafische industrie, die van alle markten thuis is en parttime instructeur/opleider bij de Koninklijke Luchtmacht.

Expert in:

Perfectionist die in staat is om zichzelf 100+% in te zetten en als teamplayer mensen weet te enthousiasmeren en daardoor hun beste kwaliteiten naar boven weet te halen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

HBO werk- en denkniveau, MBO4 grafisch en diverse specialistische opleidingen binnen Defensie, zoals Instructeur/opleider, kerninstructeur Ammonition Awareness en Search Awarness, Assemblagecrew en Transportcrew F-16, Overleggen en Onderhandelen, Krachtig argumenteren, Leiderschapstraining en vorming. Priveopleidingen: RPL-SEP Brevet voor eenmotorige vliegtuigen en Radiotelefonie.

Bijzonderheden:

Laat u verrassen, door mijn enthousiasme, gedrevenheid en ervaring. Reistijd: 30 min enkele reis vanaf Veghel.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ220101 naar: employability.zuid@mindef.nl