Ons talent: Lisette

Ons talent: Lisette

(refnr: RW210101)

Wie ben ik:

Ik ben een rustige, bedachtzaam persoon die zich goed in kan leven in de belangen van anderen. Ik kan goed alleen werken, maar functioneer ook prima in een team. Weet van aanpakken en hou van gezelligheid. Kan richting geven, durf beslissingen te nemen en neem graag de rol van mentor op me. Ben leergierig en sta open voor feedback. Door mijn nieuwsgierige houding creëer ik doorgaans snel draagvlak binnen een organisatie om mijn projecten tot een goed resultaat te brengen.

Wat zoek ik:

Een functie als Engineer in de techniek (onderhoud).Daarnaast ambieert ik een functie als Procesmanager.

Recente werkervaring:

Voor mijn aanstelling bij Defensie ben ik circa 6 jaar werkzaam geweest bij Yacht BV en heb ik bij diverse opdrachtgevers verschillende functies vervuld. Een van de opdrachtgevers was bij Defensie.
Van medio 2015 tot begin 2017 ben ik werkzaam geweest bij de Koninklijke Luchtmacht in Woensdrecht en heb daar de functie van Maintenance engineer vervult. Per 1 september 2019 tot 1 september 2020 ben ik werkzaam als Asset manager niveau 3 bij de afdeling waar o.a. de Apache helikopter wordt onderhouden.

Expert in:

Gedreven bedachtzame technici die graag de rol van mentor op zich neemt.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Aantoonbaar HBO niveau in o.a. een technische richting. Daarbij diverse cursussen gevolgd om mijn toekomstige functie te kunnen ondersteunen gezien vanuit bedrijfsvoering en/of ICT. Beheers de taal Nederlands, Engels en Duits meer dan voldoende in woord en op schrift.

Bijzonderheden:

Voor mijn nieuwe functie ben ik bereid om tot een uur te reizen vanuit de regio Oud-Beijerland.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW210101 naar: employability.west@mindef.nl