Ons talent: Laurien

Ons talent: Laurien

(refnr: RW220101)

Wie ben ik:

Ik ben leergierig en grijp kansen aan om mezelf te ontwikkelen, dit blijkt uit de extra studie die ik doe naast mijn werk. Dit lukt door mijn gedisciplineerde werkhouding en plannen. Ik pak graag de verantwoordelijkheid binnen en buiten mijn werk, op die manier probeer ik mensen in beweging te krijgen. Met mijn open houding vind ik gemakkelijk de verbinding met mensen. Ik kan mezelf goed motiveren en zelfstandig te werk gaan om een eindproduct op te leveren. Gecombineerd met mijn stressbestendigheid en communicatieve vaardigheden ben ik een aanwinst. Daarnaast werk ik graag in teamverband en geloof ik dan ook dat samenwerking een sleutel is tot succes. Ik sta stevig in mijn schoenen en laat ik mij niet zomaar uit het veld slaan.

Wat zoek ik:

Ik ben op zoek naar een functie waarin mijn interesses voor organisatiecultuur, -structuur, -strategie, -verandering en -ontwikkeling centraal staat. People & Organisation is mijn ding!

Recente werkervaring:

Bijna 3 jaar werkervaring als projectondersteuner.

Expert in:

Ik neem initiatief en ben een verbinder, vaak met een gevoel voor humor en door mijn overtuigingskracht en sociale karakter weet ik mensen mee te nemen in mijn denkwijze.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

MSc Beleid, Communicatie & Organisatie.

Bijzonderheden:

Fulltime beschikbaar voor een uitdagende functie!

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW220101 naar: employability.west@mindef.nl