Ons talent: Herm

Ons talent: Herm

(refnr: RZ210902)

Wie ben ik:

Mijn naam is Herm Ik ben 29 jaar en woonachtig in Tegelen. Ik ben een echte Teamplayer die altijd het beste voor heeft met zijn medecollega’s.Ik ben gemakkelijk in de omgang en kan goed samen werken, maar ook prima zelfstandig functioneren.Wat mij kenmerkt, is dat ik een echte doorzetter ben, die zichzelf pushed om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn horizon te verbreden en grenzen te verleggen.Mijn drang om mijzelf te verbeteren zorgt er voor dat ik prestatiegericht ben. 

Wat zoek ik:

Ik zoek werk als commercieel administratief medewerker bij een origanisatie die uitdagend is  en professionele groei stimuleert. Kortom een uitdagende carrière, waar ik mijn vaardigheden kan inzetten en verder kan ontwikkelen. 

Recente werkervaring:

Recente werkervaring is Militair binnen defensie voornaamlijk opleiding en ervaring als administratief medewerker(commercieel).

Expert in:

Enthousiaste / gemotiveerde (commercieel) administratieve duizendpoot. 

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

AMO (Algemene Militiare Opleiding); MBO NIV 3: Commercieel binnen en buitendienst. Ik ben een Doorzetter, Gemotiveerd, Punctueel, Loyaal en Innovatief.

Bijzonderheden:

Ik zoek fulltime werk van ma t/m vr (kantoortijden). Reisafstand max 125 km van Tegelen.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ210902 naar: employability.zuid@mindef.nl