Ons talent: Henk Jan

Ons talent: Henk Jan

(refnr: RW210402)

Wie ben ik:

Ik ben een enthousiaste, gedreven manager met een no-nonsense mentaliteit en mijn karakter kan het beste worden omschreven als besluitvaardig, zelfstandig, eerlijk en sociaal. Het zo efficiënt mogelijk realiseren van de doelstellingen van het bedrijf waarvoor ik werk, vormt voor mij een belangrijke drijfveer. Hierbij werk ik bij voorkeur in teamverband en hecht ik veel waarde aan betrouwbaarheid en betrokkenheid. Daarnaast zijn factoren als het nakomen van afspraken, respect en een goede werksfeer voor mij erg belangrijk..

Wat zoek ik:

Werk als Projectmanager financieel proces | kwaliteitsmanager | bedrijfsauditor| in een 'politiekgevoelige omgeving" maakt het extra interessant. Daarom spreken projecten met inkijk naar het financieel proces bij gemeenten en overheden, onderwijs politie, Defensie, KMAR zeker aan.  En natuurlijk sta ik ook open voor andere organisaties die hiermee te maken hebben.

Recente werkervaring:

Projectmanager NATO Command and Control Centre of Excellence:  onderzoek aanwezige personele kwaliteiten en advies noodzakelijke opleidingsbehoefte, implementeren verbeterprocessen door organisatie heen.

Expert in:

Ik help u bij het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van processen en samenwerking binnen uw organisatie.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Quality Assurance Training, System Approach to Training,Global Programming. Operationeel Auditor, Internationale Crisis beheersing, HEAO-MER, HTS-Bedrijfskader, Onderwijskunde, KIM-politicologie.
Kennis en vaardigheden: Staf/beleid ondersteunende taken voor hoger management, gewend om te acteren binnen politieke omgevingen en partijen, sterk in analyseren en verbeteren bedrijfsprocedures, processen m.b.t. financiën, samenwerking bewerkstelligen/samenwerken internationaal. 

Bijzonderheden:

internationaal bespreekbaar, projecten in conflictgebieden bij organisaties zoals de NATO. Woonachtig in de regio Alkmaar.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RW210402 naar: employability.west@mindef.nl