Ons talent: Chiel

Ons talent: Chiel

(refnr: RN230302)

Wie ben ik:

Ik ben, een sociaal, empathisch en energiek persoon die altijd graag het beste uit anderen wil halen. Ik ben een echte teamplayer, die snel kan schakelen en niet terugdeinst voor uitdagingen. Ook kan ik goed zelfstandig en taakgericht werken en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat zoek ik:

Ik ben op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid, groeimogelijkheden en uitdagingen in de sector van gezondheidszorg en welzijn of in de onderwijssector. Hierbij zou ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van sport en bewegen en leiding geven in willen zetten.

Recente werkervaring:

Op dit moment ben ik werkzaam als sportinstructeur bij defensie. Hier ben ik verantwoordelijk voor de fysieke en mentale vorming van de aspirant officieren op de Koninklijke Militaire Academie. Ook heb ik ervaring als teamleider bij een bedrijf waar ze sport als middel.

Expert in:

Ervaren sportinstructeur defensie zoekt nieuwe uitdaging, in een coördinerende functie, bij een organisatie waar hij zich verder kan ontwikkelen op het gebied van coaching en begeleiding van groepen en individuen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleidingen: 2022 - heden HBO programma leefstijl coaching NCOI; 2007-2009 ALO / HAN Nijmegen; 2003-2007 CIOS outdoor. Cursussen: Zwemmend redden; Spinning instructeur; EHBO + BHV; 2018- Fitness trainer A (AALO); 2018- Fitness trainer B (AALO). 

Opleidingen: Elektrotechniek, Universiteit Twente, 1986 -  1990, Diploma; Differentiatie Bedrijfskunde, Universiteit Twente, 1988 – 1990, Diploma; Fysische Techniek, HTS Enschede, 1976-1990, Diploma. Cursussen: Fortes Change Cloud, Promista, 2021, Certificaat; SharePoint, Westhaghe, 2020, Certificaat; Innovatie ondernemerschap, Venturelab Twente, 2010-2011, Certificaat.

Bijzonderheden:

Naast mijn moedertaal (Nederlands) beheers ik Duits en Engels goed in woord en geschrift.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN230302 naar: employability.noordoost@mindef.nl