Ons talent: Berber

Ons talent: Berber

(refnr: RN210902)

Wie ben ik:

Mijn naam is Berber, 31 jaar, een enthousiaste, harde - en zelfstandige werker met doorzettingsvermogen. Mijn werk neem ik uiterst serieus, ben nauwkeurig en ben  daarnaast representatief en flexibel.
Klantcontact is een sterk ontwikkelde vaardigheid van mij, evenals de werkzaamheden die onder het takenpakket van een secretaresse vallen. Ik ben goed geschoold in administratieve - /secretariële werkzaamheden. Dit geeft mij de motivatie om alles eruit te halen wat erin zit. In een baan vind ik het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt en er voldoende werk is. Daarnaast sta ik open voor werkzaamheden die wel aansluiten op mijn functie maar niet in mijn directe takenpakket zitten.

Wat zoek ik:

Graag wil ik een baan in de Zorg, bij voorkeur een functie in de maatschappelijke zorg, en heb een zeer intrinsieke motivatie hierin de vereiste certificaten te behalen.

Recente werkervaring:

Secretaresse bij de Koninklijke Luchtmacht; Mantelzorg familielid; Verschillende werkplekken als secretaresse (o.a. basisschool, ICT bedrijf, makelaar en een zorggroep). 

Expert in:

Enthousiaste, harde - en zelfstandige werker met doorzettingsvermogen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleidingen: MBO niveau 3 – Secretaresse; MBO niveau 2 – Administratief medewerker; VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg – Zorg en Welzijn.
Cursussen: Re-integratie-traject; Medische Terminologie; Office pakket; Basisopleiding schoonmaak.

Bijzonderheden:

Ik ben bereid om te reizen en ben per direct beschikbaar.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN210902 naar: employability.noordoost@mindef.nl