Ons talent: Arold

Ons talent: Arold

(refnr: RZ221102)

Wie ben ik:

Na een mooie en fijne loopbaan bij defensie ga ik graag een andere uitdaging aan. Zo ga ik graag aan de slag als tuinarchitect om Nederland mooier en leefbaarder maken met mooie levende tuinen, maar ook voor andere mooie uitdagingen word ik graag benaderd. Zoals bijvoorbeeld voor een leuke P&O functie binnen een bedrijf dat duurzaamheid en/of bescherming van natuur hoog in het vaandel heeft staan. Intrinsieke motivatie is voor mij belangrijk.

Wat zoek ik:

Ik zoek een baan binnen een klein team dat zich bezig houdt met het ontwerp en inrichting van landschap en tuinen met het doel de natuur en biodiversiteit in Nederland te verbeteren. Met een afgeronde tuinarchitecten opleiding weet ik zeker dat ik een mooie en goede bijdrage kan leveren. Daarnaast sta ik ook open voor bijvoorbeeld P&O of BOA functies – vanaf MBO niveau - bij groenbedrijven en duurzame bedrijven.

Recente werkervaring:

Diverse tuinontwerpen voor particulieren en gesprekspartner met gemeente omtrent inrichting en beplanting openbaar groen en andere biodiversiteit georiënteerde onderwerpen. Daarnaast bijzonder veel ervaring op het gebied van personeel & organisatie. Van uitvoerend tot beleidsmatig.

Expert in:

Planmatig denken en handelen, vanuit het grote geheel werken naar het kleinste detail.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

Opleiding tot tuinarchitect bij de ‘Ontwerpacademie’ (2018-2020); Voorgezette Opleiding Personeel en Organisatie, Hogeschool van Nijmegen, afgestudeerd op het onderwerp loopbaanontwikkeling en -begeleiding (2003-2005); Opleiding voor instructeur (OVI, 1987); Opleiding tot militair aan de Koninklijke Militaire Academie KMA) te Breda (1983-1987); MAVO/HAVO/Atheneum-B met Engels en Duits (1979-1987).

Bijzonderheden:

Op zoek naar een fulltime baan met een reistijd van maximaal (zonder files) van 1 uur. Mocht de afstand veel groter zijn, maar is er wel een wederzijdse klik, dan is verhuizen een optie voor mij.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ221102 naar: employability.zuid@mindef.nl