Ons talent: Arno

Ons talent: Arno

(refnr: RN220701)

Wie ben ik:

Na een lang dienstverband, en met veel plezier te hebben gewerkt bij defensie kijk ik nu uit naar een leuke baan waarin ik mijn sociale en dienstverlenende eigenschappen kan toepassen. Ik ben te omschrijven als een rustig, vriendelijk en geduldig persoon. Ik help graag mensen en zou dit ook in mijn werk willen doen.

Wat zoek ik:

Ik ben op zoek naar een baan waarin ik klanten/collega’s verder kan helpen, onder andere door middel van ondersteuning op administratief gebied, maar ook vanuit sociaal oogpunt. Ik denk hierbij aan een baan als gastheer in een winkel, zorginstelling of ziekenhuis, hulp in de thuiszorg A, callcenter medewerker (inbound) of baliemedewerker.

Recente werkervaring:

Momenteel houd ik mij bezig met de mantelzorg voor mijn ouders. Daarnaast ben ik actief op zoek naar een leuke baan. Bij defensie heb ik altijd gewerkt als administratief medewerker waarbij de werkomgeving van medische aard was, vergelijkbaar met een interne arbodienst. Mijn werkervaring ligt vooral op het gebied van licht administratieve werkzaamheden waarbij ik onder andere werkte met SAP, maar ook andere defensie gerelateerde systemen zoals x-post. In mijn werk was ik altijd veel in contact met interne klanten, denk hierbij o.a. aan zieke medewerkers.

Expert in:

Bent u op zoek naar een klantvriendelijk en dienstverlenend persoon? Dan kom ik graag eens kennismaken!

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

In 1980 heb ik de mavo behaald en aansluitend heb ik de havo gedaan en ben ik geslaagd in 1983. Ik heb ervaring met SAP en ben handig met Word, Excel en Outlook.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RN220701 naar: employability.noordoost@mindef.nl