Ons talent: Arjen

Ons talent: Henk

(refnr: RZ230301)

Wie ben ik:

Rustig, pragmatisch en resultaatgericht, creatief in denken en handelen. Ik schroom niet om op basis van zorgvuldige analyse, moeilijke besluiten te nemen en deze te implementeren. Duidelijkheid is belangrijk voor mij. Ik hou van vakmanschap en lever graag goede kwaliteit.

Wat zoek ik:

Met 40 jaar ervaring in vliegtuigonderhoud, zowel nationaal als internationaal, hebben functies in de luchtvaart mijn voorkeur. (Engineering: Ondersteuning van productie = onderhoud vliegtuig, zaken uitzoeken en oplossen, papierwerk, onderhoudsplanning, werkvoorbereiding, contact met leverancier en fabrikant). Daarnaast sta ik ook open voor andere technische functies, waarin bij voorkeur (een aantal) van de hiervoor genoemde werkzaamheden terugkomen, het liefst in een kleine onderneming met een mooi technisch product. Variatie en zelfstandigheid zijn daarbij belangrijk voor mij.

Recente werkervaring:

Binnen Defensie heb ik de laatste jaren gewerkt als Productie Engineer, ter ondersteuning voor het instandhouden van vliegtuig componenten.

Expert in:

Controleren en analyseren van technische problemen.

Opleiding, Kennis, Competenties en Certificaten:

MBO 4 met ruime ervaring op het gebied van instandhouding van complexe installatie’s. Kennis van vliegtuigen en het luchtwaardig houden daarvan. De behaalde certificaten en bevoegdheden zijn vooral luchtvaart gericht. Mijn competenties zijn; kwaliteit leveren, analyseren en leren.

Bijzonderheden:

Woonachtig in Wolphaartsdijk (ZLD). Bij voorkeur een gewenste werktijd van 36 uur per week met een reistijd van circa 45 minuten.

Interesse in dit talent?

CV opvragen of in contact komen met ons talent, stuur een email met ref.nr. RZ230301 naar: employability.zuid@mindef.nl